Közélet

Kórházban ápolhatták Szabó Bálintot; de miért hallgat arról, ami történt?

Kórházban ápolhatták Szabó Bálintot; de miért hallgat arról, ami történt?

2021. február 16., kedd
Kórházban ápolhatták Szabó Bálintot; de miért hallgat arról, ami történt?

Mint azt a SzegedMa elsőként megírta, a rendőrség kilenc órányi keresés után hétfőn kora este megtalálta Szabó Bálint önkormányzati képviselőt - kihűlés közeli állapotban, aki azután tűnt el rejtélyes körülmények között, hogy óriási leleplezést ígért a Cserepes sori piaccal, illetve valamiféle telekügylettel kapcsolatban. Neveket, tényeket, bizonyítékokat ígért több videójában is, de az egészből nem lett semmi!

https://szegedma.hu/2021/02/nagy-leleplezest-igert-de-mara-nyoma-veszett-szabo-balintnak

A SzegedMa több forrásból is úgy értesült, hogy a rendőrök Makó környékén bukkantak a képviselőre, akit azonnal a helyi kórházba szállítottak.

Információink szerint a képviselő kedden délelőtt a saját lábán hagyta el a klinikát.

A rendőrség későbbre ígért részletes tájékoztatást.

Szerettünk volna kapcsolatba lépni Szabó Bálinttal is, de a képviselőt továbbra sem lehet elérni a telefonján.

Mi történhetett?

Még mindig nem lehet tudni tehát egészen biztosan, hogy mi történt. Az is furcsa, és a független képviselőtől igen szokatlan, hogy Szabó nem áll kamera elé, akár a saját közösségi oldalán keresztül, és meséli el, hogy mi történt. Hiszen a nyilvánosság egyben védelem is lehet a számára elvileg. Mindez arra utalhat, hogy valóban megijedhetett valamiért, ezt a vélekedést forrásaink is alátámasztották.

A vasárnap előtti legutolsó videó, amiben még igen egyértelműen fogalmazott, és leleplezést ígért, ez volt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.