Krimi

Idős asszonyt fenyegetett egy részeg egy csongrád-csanádi kisvárosban

Idős asszonyt fenyegetett egy részeg egy csongrád-csanádi kisvárosban

2021. február 22., hétfő
Idős asszonyt fenyegetett egy részeg egy csongrád-csanádi kisvárosban

A vádirat szerint a vádlott 2020. december 12-én este 8 óra körüli időben, erősen ittas állapotban minden indok nélkül megjelent az általa látásból ismert sértett házánál, az egyik megyebeli kisvárosban. A vádlott az utcára néző ablakkeretet több alkalommal megveregette, amelyet a szobában fekvő, de még ébren levő sértett észlelt és kinyitotta az ablakot, majd rászólt a vádlottra, hogy ne zörgessen.

A férfi erre szidalmazni kezdte az idős nőt, majd megfenyegette, hogy elvágja a torkát. A sértett ijedtségében közölte a vádlottal, hogy értesíti a rendőrséget, mire a vádlott válaszul beleütött a kétszárnyas ablak csukott részébe, amelynek következtében a szúnyogháló beszakadt, illetőleg az ablaküveg betört. A férfi ezt követően a helyszínről elmenekült.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye a sértettben félelmet keltett és kárt is okozott neki.

A járási ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével, valamint személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolja.

A férfi bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.