Idős asszonyt fenyegetett egy részeg egy csongrád-csanádi kisvárosban

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly december elején ittas állapotban ijesztett rá a sértettre - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a vádlott 2020. december 12-én este 8 óra körüli időben, erősen ittas állapotban minden indok nélkül megjelent az általa látásból ismert sértett házánál, az egyik megyebeli kisvárosban. A vádlott az utcára néző ablakkeretet több alkalommal megveregette, amelyet a szobában fekvő, de még ébren levő sértett észlelt és kinyitotta az ablakot, majd rászólt a vádlottra, hogy ne zörgessen.

A férfi erre szidalmazni kezdte az idős nőt, majd megfenyegette, hogy elvágja a torkát. A sértett ijedtségében közölte a vádlottal, hogy értesíti a rendőrséget, mire a vádlott válaszul beleütött a kétszárnyas ablak csukott részébe, amelynek következtében a szúnyogháló beszakadt, illetőleg az ablaküveg betört. A férfi ezt követően a helyszínről elmenekült.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye a sértettben félelmet keltett és kárt is okozott neki.

A járási ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével, valamint személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolja.

A férfi bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

Továbbra is sok a megbetegedés Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Elhunyt a Veszprém egykori kézilabdázója