PROMO

Érdekel a szegedi közélet? Jelentkezz újságírónak!

Érdekel a szegedi közélet? Jelentkezz újságírónak!

2021. február 17., szerda
Érdekel a szegedi közélet? Jelentkezz újságírónak!

MIELŐTT JELENTKEZNÉL, ÉRDEMES TUDNOD, HOGY EZEKET ELVÁRJUK:

A jelentkezés feltétele: a szerkesztőség email címére (JELENTKEZÉS tárggyal) küldj fényképes önéletrajzod mellé egy saját magad által megírt cikket, ami aktuális szegedi témát dolgoz fel és exkluzív, vagyis nem jelent meg egyetlen városi médiumban sem. A cikk nem lehet hosszabb 3000 karakternél, szóközökkel együtt!

A jelentkezésed és a cikk mellé küldj öt konkrét téma-, vagyis cikkjavaslatot, amely szerinted aktuális, fontos, izgalmas és érdekelheti a szegedieket. Az egyes témák mellé írj maximum 2 mondatot is, hogy miért javaslod éppen azt a témát, szerinted miért lehet érdekes.

Fontos tudnod, hogy ha nálunk szeretnél dolgozni, akkor gyakran előfordul, hogy a hét minden napján dolgoznod kell, hétvégén is. Természetesen kompenzációra számíthatsz ilyenkor is, de elvárjuk a folyamatos rendelkezésre állást.

A munkaidő rugalmas, de nem 8-16 óráig, vagy 9-17 óráig tart.

Minden esetben csak 3 hónapos próbaidőszak után véglegesítjük a szerződést.

AMIT BIZTOSÍTUNK:

- kiemelt, versenyképes fizetés, honorárium, ami azonban jelentősen függ az egyéni teljesítményedtől. Vagyis nagyon fontos lesz, hogy mennyit tudsz jó minőségben és az elvárt szintnek megfelelően dolgozni;

- fiatalokból álló, remek hangulatú szerkesztőség és közösség;

- laptop, telefon, mobilnet;

- rugalmas, kötetlen munkaidő, ami azonban minden esetben feladat-alapú (tehát sokszor előfordulhat, hogy például a délelőttöd szabad, de este dolgozni kell; majd másnap korán reggel is, és akkor a délutánod szabadabb);

-bejelentett, minden szabálynak megfelelő munkaszerződés, de lehetőség van megbízási vagy vállalkozói szerződéssel is dolgozni, ha valamiért ezt az opciót választanád inkább.

Sok sikert a jelentkezéshez!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.