Bravúrban bíznak a szegedi labdarúgók a Loki ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az utóbbi két évtized egyik legeredményesebb magyar labdarúgócsapata, a DVSC ellen lép pályára a Szeged-Csanád GA az NB II. hétvégi fordulójában. A Szent Gellért Forumban először pályára lépő Loki hét magyar bajnoki cím, hat Magyar Kupa-elsőség, BL- és EL-főtáblás szereplés után tavaly esett ki az élvonalból. Az eddigi teljesítménye alapján úgy tűnik, hogy csak egyetlen évig lesz tagja a másodosztálynak, hiszen jelenleg a dobogó első helyén állnak.

Az éllovas pozíció ellenére a debreceniek a héten edzőt váltottak, Kondás Elemér helyett a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor páros kapott lehetőséget. A cél pedig, hogy a feljutás mellett játékban is javuljon a Loki.

A Szeged-Csanád GA csapatából többen is kötődnek a DVSC-hez, elég ha Dragan Vukmir vezetőedzőt említjük, aki kétszer nyert bajnokságot a civis városban, vagy Oláh Gergőt, aki kupát nyert a klubbal.

– Még fiatal játékos voltam, amikor 2009-ben kupát nyertem a Debrecennel, az elődöntőben játszottam még, de a döntőben már nem léptem pályára -mondta Oláh Gergő. Mint egykori Loki-játékosnak különleges lesz ez a meccs, de ez a felkészülésben nem jelent változást. – Ugyanúgy készülök természetesen, mint minden más bajnokira. Tavasszal nagyon sok helyzetet hagytunk ki a meccseinken, a szerencsével is hadilábon álltunk, remélem most ez a tendencia megfordul. Egy bravúr nagyon sokat lendítene a csapaton – tette hozzá a középpályás.

A szegediek 17. helyről várják a mérkőzést abban a reményben, hogy a múlt héten a Budaörs ellen megszerzett első tavaszi pontjukat tovább tudják gyarapítani.

A csapat pénteki edzésén Sándor Judit fotóriporterünk is ott volt, nézzék meg az ott készült képeinket.

Előző sztori

Hekkertámadás indult magyar kormányzati oldalak ellen

Következő sztori

Egészségügyi dolgozókat díjaztak Szegeden a magyar ápolók napján