Agresszív férfi fenyegetőzött késsel egy szegedi büfé előtt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinak a letartóztatását, aki február 16-án a déli órákban, Szegeden egy hamburgerező alkalmazottjait azzal fenyegette, hogy leszúrja őket - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a fenti időben megjelent a büfé előtt, ahol az ételosztás során hangosan szitkozódott, agresszíven viselkedett és a kiszolgáló ablakot is belökte. A vendéglátóegység alkalmazottai több alkalommal is távozásra szólították fel, azonban ennek a férfi nem tett eleget, hanem ruházatából egy kést vett elő, és azzal hadonászva fenyegetőzött tovább.

A gyanúsított kihívóan közösségellenes, részben személy, részben dolog elleni erőszakos magatartása a jelenlévőkben riadalmat, megbotránkozást keltett.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a korábban már több alkalommal büntetett gyanúsított letartóztatására a szökés-elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt. Az indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján megtartandó ülésen fog dönteni

Előző sztori

Nagyon veszélyes pillanatban vagyunk – jelentette ki Orbán Viktor

Következő sztori

Olasz autóneppert fogtak Csanádpalotán