Krimi

Agresszív férfi fenyegetőzött késsel egy szegedi büfé előtt

Agresszív férfi fenyegetőzött késsel egy szegedi büfé előtt

2021. február 19., péntek
Agresszív férfi fenyegetőzött késsel egy szegedi büfé előtt

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a fenti időben megjelent a büfé előtt, ahol az ételosztás során hangosan szitkozódott, agresszíven viselkedett és a kiszolgáló ablakot is belökte. A vendéglátóegység alkalmazottai több alkalommal is távozásra szólították fel, azonban ennek a férfi nem tett eleget, hanem ruházatából egy kést vett elő, és azzal hadonászva fenyegetőzött tovább.

A gyanúsított kihívóan közösségellenes, részben személy, részben dolog elleni erőszakos magatartása a jelenlévőkben riadalmat, megbotránkozást keltett.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a korábban már több alkalommal büntetett gyanúsított letartóztatására a szökés-elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt. Az indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján megtartandó ülésen fog dönteni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.