Közélet

Több mint 11,6 millió forintba került a Pozsonyi csatás film

Több mint 11,6 millió forintba került a Pozsonyi csatás film

2021. január 23., szombat
Több mint 11,6 millió forintba került a Pozsonyi csatás film

A 2019 júliusában kötött szerződésben az áll, a Hyperion Interaktív Oktatásfejlesztő Kft. vállalja, hogy 50 perces narratív, a 2019-es standardok alapján AAA+ minőségű animációkkal és modellekkel készülő, 3D animációs filmet készít a pozsonyi csatáról.

Egymilliót költöttek a dalra, félmilliót a werkfilmre

A Hyperion Kft.-n túl még hárman kaptak pénzt a filmmel kapcsolatban az MKI-től: a hozzá írt dal felénekléséért Tóth Gabriella énekesnő és a FankaDeli néven ismert Kőházy Ferenc hiphop előadó egyaránt nettó 502 ezer forintot kaptak. Az MKI tájékoztatása szerint a dalírásra külön szerződéskötés nem történt, a dalt egyébként FankaDeli írta. Rajtuk kívül még egy személyt, Tóth Gergelyt bízott meg az intézet, akinek a feladata a filmhez kapcsolódó werkfilm elkészítése volt. Ő ugyancsak nettó 502 ezer forintot kapott.

https://www.youtube.com/watch?v=30w_ZWO6AQY&feature=emb_title&ab_channel=Magyars%C3%A1gkutat%C3%B3Int%C3%A9zet

(via Magyar Hang)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.