Távcsövet és telefont loptak egy kocsiból Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A hódmezővásárhelyi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egy parkoló autóból elvitte a tulajdonos értékeit a városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 33 éves férfi 2020. november 28-án délelőtt lett figyelmes egy belvárosban leállított gépkocsira, amit a tulajdonosa nyitva felejtett. A feltételezett elkövető körbenézett, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, átkutatta a járművet. Távcsövet, mobiltelefont és két headset-et vett magához, majd sietve távozott.

Az egyik szomszéd azonban észrevette a lopást, és azonnal értesítette a sértettet. A férfi nyomban az elkövető után eredt, akit a következő utcában utol is ért. A gyanúsított ekkor eldobálta az ellopott tárgyakat és elszaladt. A sértett a 112-es központi segélyhívó számon haladéktalanul bejelentést tett a rendőrségre. A kiérkező járőrök pedig a kapott személyleírások alapján néhány percen belül elfogták az elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Előző sztori

Árokba csapódott egy kocsi Fábiánsebestyén közelében

Következő sztori

Gyorsabban visszatérhet az élet a normális kerékvágásba itthon!

Legutóbbi hasonló cikkek