Krimi

Távcsövet és telefont loptak egy kocsiból Vásárhelyen

Távcsövet és telefont loptak egy kocsiból Vásárhelyen

2021. január 31., vasárnap
Távcsövet és telefont loptak egy kocsiból Vásárhelyen

A megalapozott gyanú szerint a 33 éves férfi 2020. november 28-án délelőtt lett figyelmes egy belvárosban leállított gépkocsira, amit a tulajdonosa nyitva felejtett. A feltételezett elkövető körbenézett, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, átkutatta a járművet. Távcsövet, mobiltelefont és két headset-et vett magához, majd sietve távozott.

Az egyik szomszéd azonban észrevette a lopást, és azonnal értesítette a sértettet. A férfi nyomban az elkövető után eredt, akit a következő utcában utol is ért. A gyanúsított ekkor eldobálta az ellopott tárgyakat és elszaladt. A sértett a 112-es központi segélyhívó számon haladéktalanul bejelentést tett a rendőrségre. A kiérkező járőrök pedig a kapott személyleírások alapján néhány percen belül elfogták az elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.