Taroltak a labdarúgók az Év sportolója Gálán

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2021. január 11. Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgónak, az év sportolójának képe a kivetítõn az M4 Sport - Az Év sportolója gála televíziós felvételén a Nemzeti Színházban 2021. január 8-án. A színpadon Szöllõsi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke és Berkesi Judit, a gála háziasszonya. A 63. alkalommal megrendezett díjátadóra a koronavírus-járvány miatt nézõk nélkül került sor. MTI/Illyés Tibor
Szoboszlai Dominik két kategóriában is az első helyen végzett. A férfiaknál a labdarúgó Szoboszlai Dominikot-személyében először nyert futballista év sportolója díjat., a nőknél a cselgáncsozó Karakas Hedviget választotta meg a 2020-as év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ). Az év legjobbja hagyományos csapatsportokban a labdarúgó-válogatott lett, az egyéni sportágak csapatversenyei kategóriában pedig - akárcsak tavaly - a Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic által alkotott női teniszpáros. Az edzők között a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az olasz Marco Rossi kapta a legtöbb szavazatot. A fogyatékos sportolók versengésében a szervátültetett Berente Judit bizonyult a legjobbnak. A 63. alkalommal rendezett szavazás győzteseit az M4 Sport-Az Év sportolója gálán, a Nemzeti Színházban hirdették ki, a díjátadóra a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül került sor.
Videó!
Előző sztori

Újabb front közeledik, de többfelé napos idő lehet

Következő sztori

Távozik posztjáról a makói alpolgármester

Legutóbbi hasonló cikkek