Kubatov Gábor: Jó esélyünk van, hogy a következő választásokat meg tudjuk nyerni

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kubatov Gábor, a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség alelnöke, országgyűlési képviselő, az FTC elnöke adott interjút az InfoRádió Aréna című műsorában, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy már javában elkezdődött a felkészülés a következő választásokra.

A politikus szerint folyamatosan változik a világ, benne a kommunikációs felületek is átalakulóban vannak. Emellett szót arról is, hogy még mindig több szavazóval rendelkeznek a kormánypártok, mint az ellenzéki összefogás.

Szerinte hatvan körzet körül kell nyerni ahhoz, hogy az ember biztosan azt tudja mondani, a parlamenti többsége biztosítható. A 2022-es választások kampányában szerinte döntő jelentősége lesz a közösségi médiának, felkészülnek arra, ha itthon is letiltásokkal avatkozik be a Facebook, a koronavírus elleni küzdelem viszont nem a választási győzelemről szól, hanem az emberéletekről.

A beszélgetés során beszélt még arról, hogy a kampány során úgy kell fölkészülni, hogy jobbak legyünk az ellenfélnél, és szerinte a Gyurcsány által vezetett ellenzéki összefogás a vírusnak szurkol.

Hallgassa meg!

Előző sztori

52 határsértőt tartóztattak fel Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Tovább emelkedik a napi új fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban