Krimi

Három nőt is zaklatott egy biciklis szatír Vásárhelyen

Három nőt is zaklatott egy biciklis szatír Vásárhelyen

2021. január 13., szerda
Három nőt is zaklatott egy biciklis szatír Vásárhelyen

A vádirat szerint a férfi tavaly júliusban és augusztusban három alkalommal három nőt követett Hódmezővásárhelyen, majd közelítette meg őket kerékpárral közlekedve. A vádlott miután a sértettek közelébe ért megkérdezte őket, hogy nincs-e kedvük vele közösülni. A kérdések közben a bicikliző férfi az egyik kezével a nadrágjába nyúlva önkielégítést végzett.

A vádlott cselekményét észlelő sértettek kiabálva kértek segítséget, ami legtöbbször elegendőnek is bizonyult ahhoz, hogy a vádlott a helyszínről eltekerjen, de volt, hogy a férfi a menekülő nőt otthonáig követte, ajánlatát ismételgetve.

A járási ügyészség a korábban már hasonló jellegű cselekmény miatt elítélt férfivel szemben 3 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

A korábban őrizetben, majd a vádemeléskor bűnügyi felügyeletben levő vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.