/

Fémszívet kapott Üllés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesület üllési csoportjának tagjai négy éve gyűjtik a kupakokat, amiben a lakosság is aktívan részt vesz. A befolyt összegből fogyatékkal élőket támogatnak minden évben.

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesület üllési csoportjának tagjai négy éve gyűjtik a kupakokat, amiben a lakosság is aktívan részt vesz. A befolyt összegből fogyatékkal élőket támogatnak minden évben – írja a delmagyar.hu.

– Több helyen láttam már ilyet, az én álmom volt, hogy legyen a faluban is egy ilyen gyűjtőhely. A polgármester ma­­gánemberként is támogatott mindenben – mondta Füredi Andrea, a csoport titkára

A kupakgyűjtő szív kivitelezőjét tavaly év végén találták meg, a költségek nagy részét az önkormányzat vállalta. Továbbra is ké­­rik a vállalkozókat, magánszemélyeket, ha tehetik, támogassák a kezdeményezést, amely kicsiket és nagyokat is összefogásra ösztönöz.

A kupakgyűjtésből befolyt összeget továbbra is fogyatékkal élők, rászorulók és a helyi mozgáskorlátozott csoport rendezvényeire fordítják.
A támogatásukat átadhatják személyesen előzetes telefonos egyeztetést követően a 30/506-3159-es telefonszámon a Déryné Művelődési Ház és Könyvtárban 8 és 16 óra között, vagy Füredi Andreának, akit a 30/383-4976-os telefonszámon tudnak elérni.

(Délmagyarország, fotó: Kuklis István)

Előző sztori

Fordítsunk hátat a szirénhangoknak! - tanácsolja Kásler Miklós

Következő sztori

Feltételekhez kötik a bölcsészprofesszorok az SZTE modellváltását

Legutóbbi hasonló cikkek