Közélet

Érdekes programokkal vár a házasság hete Szegeden

Érdekes programokkal vár a házasság hete Szegeden

2021. január 28., csütörtök
Érdekes programokkal vár a házasság hete Szegeden

A keresztény egyházak, valamint civil szervezetek széles körű összefogásával megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. A rendezvénysorozat idei mottója: „Ezerszer is igen!”. Az eseményeket - a vírushelyzetre való tekintettel rendhagyó körülmények között - legtöbb esetben online követhetitek figyelemmel az érdeklődők.

Szegeden a hét során számos program várja a párokat: február 7-én, vasárnap 10 órakor ünnepi nyitómise a Székesegyházban, majd délután szerelmes kalandtúra a CsaládKözPont szervezésében.

Kedden házasságerősítő online workshop a Remény Háza Családműhelyben, szerdán a SZTE Szabadegyetem oldalán Papp Miklós online előadása, csütörtökön pedig online baba-mama klub.

Részletek ahttps://pasztoralis.hu/csaladkozpont/hazassaghete/weboldalon, illetve a HazassagHeteSzeged Facebook-oldalon találhatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.