/

Érdekes programokkal vár a házasság hete Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Február 7-én kezdődik és egy hétig tart a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja által szervezett, az országos rendezvényekhez kapcsolódó népszerű programsorozat, a házasság hete, amelynek 13. alkalommal ad otthont Szeged.

A keresztény egyházak, valamint civil szervezetek széles körű összefogásával megvalósuló rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. A rendezvénysorozat idei mottója: „Ezerszer is igen!”. Az eseményeket – a vírushelyzetre való tekintettel rendhagyó körülmények között – legtöbb esetben online követhetitek figyelemmel az érdeklődők.

Szegeden a hét során számos program várja a párokat: február 7-én, vasárnap 10 órakor ünnepi nyitómise a Székesegyházban, majd délután szerelmes kalandtúra a CsaládKözPont szervezésében.

Kedden házasságerősítő online workshop a Remény Háza Családműhelyben, szerdán a SZTE Szabadegyetem oldalán Papp Miklós online előadása, csütörtökön pedig online baba-mama klub.

Részletek a https://pasztoralis.hu/csaladkozpont/hazassaghete/ weboldalon, illetve a HazassagHeteSzeged Facebook-oldalon találhatóak.

Előző sztori

ÉLJEN? Mostantól lecsavarja a politikát a közösségi oldal!

Következő sztori

MÁRCIUSIG maradnak a korlátozások!

Legutóbbi hasonló cikkek