Elveszítette első felkészülési mérkőzését a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-0-ra elveszítette az UTA Arad elleni pénteki felkészülési mérkőzését a Szent Gellért Fórumban.

Dragan Vukmir vezetőedző az első félidőben Takács J.- Ódor, Pejovic, Deák, Bitó – Dobos, Rózsahegyi, Simon, Varga Sz. – Germán, Gajdos összeállításban küldte pályára csapatát.

Szegedi lehetőséggel kezdődött a mérkőzés, Deák fejesénél azonban a román védők a gólvonalról mentettek. A vendégek szűk negyedóra elteltével megszerezték a vezetést, miután Takács védést követően Roger a kapuba lőtte a kipattanót. A tizenkilencedik percben már a második góljuknak örülhettek az aradiak, miután egy szöglet után megduplázták előnyüket. Fél óra telt el a találkozóból, amikor Varga Szabolcs a kapuba talált, azonban lesről tette mindezt, így a gólját érvénytelenítette a játékvezető.

A második felvonást a Varga B. – Moga, Pejovic, Deák, Mohl – Lestyán, Oláh – Gréczi, Dobronoky, Bojtos – Haruna összeállításban kezdték a szegediek. Az aradiak rögtön a játékrész elején betaláltak és ezzel beállították a 3-0-s végeredményt. Az utolsó félórára Ásványi Balázs állt be a szegedi kapuba, negyedórával a vége előtt pedig Illés is pályára lépett Bojtos helyén.

A Szeged-Csanád GA legközelebb január 13-án a szerb élvonalbeli Spartak Szabadka ellen gyakorol a Szent Gellért Fórumban.

Előző sztori

Az oltás beadását követően két napig hanyagoljuk a testmozgást, és ne fogyasszunk alkoholt

Következő sztori

Megint bezártak egy kocsmát, mert a tiltás ellenére bent piáltak a vendégek

Legutóbbi hasonló cikkek