/

Elgázoltak egy asszonyt, szemtanúkat keresnek a szegedi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett 2020. december 1-jén 18 órakor Üllésen, a Dorozsmai úton az Erdélyi utca felől a Szabadság tér irányába. Haladása során a Páduai Szent Antal-templom előtt balra kanyarodva elsodorta az úttesttel párhuzamosan kialakított kerékpár- és gyalogúton gyalog közlekedő sértettet. Az asszony a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti eseményt látta, esetleg felvételt készített róla, valamint érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatosan, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Előző sztori

Ismét vitorlázók lepték el a Tiszát az év első napján

Következő sztori

46 határsértő igyekezett potyára egy nap alatt megyénkben