Krimi

Életveszélyesen megsebesítette ismerősét egy férfi Apátfalván

Életveszélyesen megsebesítette ismerősét egy férfi Apátfalván

2021. január 22., péntek
Életveszélyesen megsebesítette ismerősét egy férfi Apátfalván

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába január 20-án 23 óra 40 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy férfi az egyik apátfalvi házban – korábbi sérelme miatt – egy késsel rátámadt az ott lakó családra.

Többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet és a mellette lévő fiát is megpróbálta megsebesíteni. Ekkor a sértett sógora, aki a másik szobában tartózkodott, a család segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nagy erőkkel kiérkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként január 21-én este egy magyarcsanádi ingatlanban a terület körzeti megbízottja elfogta a rejtőzködő késelőt. A feltételezett elkövetőt előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályára, ahol több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.