Életveszélyesen megsebesítette ismerősét egy férfi Apátfalván

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A rendőrök 24 órán belül elfogtak, majd őrizetbe vettek egy 35 éves tótkomlósi férfit, aki egy késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni apátfalvi otthonukban. Emberölés kísérlete miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába január 20-án 23 óra 40 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy férfi az egyik apátfalvi házban – korábbi sérelme miatt – egy késsel rátámadt az ott lakó családra.

Többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet és a mellette lévő fiát is megpróbálta megsebesíteni. Ekkor a sértett sógora, aki a másik szobában tartózkodott, a család segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nagy erőkkel kiérkező rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként január 21-én este egy magyarcsanádi ingatlanban a terület körzeti megbízottja elfogta a rejtőzködő késelőt. A feltételezett elkövetőt előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályára, ahol több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását is.

Előző sztori

Retorzióra számíthat a Belvárosi hídra mászó fiatal

Következő sztori

Karanténfilmes pályázatot hirdetett a Belvárosi Mozi