Életre kelt rajzfilmek

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudom, olvasóim közül ki mennyire szereti a kicsit bolond rajzfilmeket, mint a South Park, vagy a Family Guy, de bevallom én nagyon. Kedvelem Kennyt a South Parkból, aki minden részben fondorlatos módon meghal (például ráesik egy orosz kémműhold). Ám nem érdemes bánkódni, hiszen a következő epizódban már újra köztünk van. Persze ott van a sorozat egyik legjobb karaktere, a „medvedisznóember”, aki egy a hegyekben bujkáló szörnyszülött. A Family Guy beszélő kutyája, Brian még lányokkal is randizik. Szóval elég beteg a történet.

Nincs is ezzel baj, amíg a rajzfilmekből nem lesz valóság, márpedig világunk jelen pillanatban oda tart. A liberális politikának hála megjelennek olyan lények, mint például az USA új egészségügyi államtitkára, Rachel (Richard) Levine. A magát transzneműnek tartó 64 éves férfi olyan, mint egy ronda idősebb fickó, aki sminkeli magát és női ruhákat hord. Talán mert az is? Őt követi most Sarah McBride, Delaware állam transznemű szenátora. Biden is beállt az LMBTQ-t éltetők soraiba és most az a félő, hogy nem a tehetség lesz a fontos, hanem hogy ki mennyire tudja lobogtatni a szivárványos zászlót. A beiktatáskor viselt ruhákról Kamala Harris és Michelle Obama esetében nem azt írták, hogy egy tehetséges fiatal divattervező munkái, hanem hogy egy fekete, meleg divattervező kreációi. Tehát az utóbbi fontosabb.

Biden a héten elrendelte, hogy transzneműek is lehetnek katonák. Eddig is lehettek, ám Trump megmondta, hogy mindenki nézzen le, mi van ott és annak megfelelő egyenruhát és megszólítást fog kapni. Ugye a nőknek a madame, a férfiaknak a sir megszólítás dukál a US Army és más fegyvernemek soraiban.

Na akkor most hogyan szólnak egy transzneműhöz, hogy az ne sérüljön be? Meg persze külön egyenruhát is kell tervezni nekik. Remélhetően nem fognak gendersemleges kézigránátot és gépkarabélyt is követelni, mert az már keményebb dió. Ez a fenomén már a német hadseregben is megjelent. Az egyik transzgender tiszt a toborzásért felel például pályaválasztási kiállításokon. Nagyszerű látvány egy Levinhez hasonló, hosszú hajú, kisminkelt öregúr szoknyában. Egy biztos, sosem lettem volna katona, ha egy ilyen fogad a toborzóirodában. Nem akarok borúlátó lenni, de ez még csak a kezdet. A „művelt nyugaton” már vannak lelkészek, akik embereket összeadnak háziállataikkal. Bárki házasságra léphet a kutyájával, a macskájával vagy más kedvencével. Ugye Brian, a beszélő kutya már nem is annyira abszurd, mint a cikk elején volt?

Tanulmányainkból emlékezhetünk Caligulára. A rettegett császár Róma szenátusát súlyosan megalázva konzullá tettette kedvenc lovát, Incitatust. A pretoriai gárda ezért végzett is vele, szóval happy end volt. Ám félő, hogy most nem lesz. Világunkat néhány degenerált elme kezdi irányítani és milliók tapsikolnak hozzá. Olyan emberek formálják társadalmainkat, akiket régen szurokban és tollban megforgatva vittek volna a tébolydába. Az őrületből már egyetemi diplomát is lehet szerezni. Sok politikusnak még a világjárvány idején is a genderkedés és a drogok legalizációja a fontosabb, mint a védekezés. Láthatjuk, hogy Brüsszelben is a jogállamiság, a bevándorlók és a transzneműek jogai fontosabbak, mint a vakcina beszerzése. Nincs bajom vele ha valaki másnak érzi magát, mindenkinek joga van a boldogsághoz és az önmegvalósításhoz. Ám nem normális, hogy pár tucat ember fontosabb legyen, mint egész Európa jövője és normálisan felnövő generációk sora.

Georg Spöttle

Előző sztori

Az ingyenes vakcina is ösztönzi a migrációt

Következő sztori

Zötyögés helyett száguld majd a vonat Békéscsabára