Bujkáló tolvajt fogtak Tömörkényen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki betört egy ingatlanba Tömörkényen. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi január 18-án délután ment be a község külterületén lévő – használaton kívüli – tanya udvarára. Felfeszítette a ház bejárati ajtaját, majd a helyiségekben kutatást végzett. Az egyik szomszédnak azonban feltűnt az ingatlan körüli gyanús mozgás, ezért felhívta a távol lévő sértettet. A tulajdonos azonnal a helyszínre sietett, eközben értesítette a rendőrséget a 112-es központi segélyhívó számon. A kiérkező járőrök, valamint a sértett a gyanúsított keresésére keltek, aki az ingatlan padlásán bújt el. 

Az egyenruhások azonban néhány percen belül elfogták, ezután a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították a férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán a feltételezett elkövető beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Előző sztori

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Következő sztori

Különleges technológiával biztosítanak áramot Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek