Krimi

Bujkáló tolvajt fogtak Tömörkényen

Bujkáló tolvajt fogtak Tömörkényen

2021. január 20., szerda
Bujkáló tolvajt fogtak Tömörkényen

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi január 18-án délután ment be a község külterületén lévő - használaton kívüli - tanya udvarára. Felfeszítette a ház bejárati ajtaját, majd a helyiségekben kutatást végzett. Az egyik szomszédnak azonban feltűnt az ingatlan körüli gyanús mozgás, ezért felhívta a távol lévő sértettet. A tulajdonos azonnal a helyszínre sietett, eközben értesítette a rendőrséget a 112-es központi segélyhívó számon. A kiérkező járőrök, valamint a sértett a gyanúsított keresésére keltek, aki az ingatlan padlásán bújt el.

Az egyenruhások azonban néhány percen belül elfogták, ezután a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállították a férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán a feltételezett elkövető beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.