Betörtek egy szegedi étterembe, nem ússza meg a tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki betört egy étterembe Szegeden - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 21 éves feltételezett elkövető 2020. július 25-én hajnalban feszítette fel a belvárosban lévő vendéglátóegység bejárati ajtaját. Az épületben kutatást végzett, eközben a pénztárgépből kivett több ezer forintot, majd távozott. Az üzlet tulajdonosa csak pár órával később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a járőrök egy napon belül a belvárosban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi egy pár nappal korábban történt pénztárca eltulajdonítását is elismerte. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, a Szegedi Járásbíróság pedig 2020. július 28-án elrendelte letartóztatását.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

Új verseny indul a munkavállalókért a járvány visszaszorulásával

Következő sztori

Kerítésnek csapódott egy autó Szentesen