Belgrádi klinikán gyógyulnak a Szeged-Csanád GA sérültjei

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kóródi Nándor és Szilvási Péter egy belgrádi klinikán végez rehabilitációs munkát annak érdekében, hogy minél előbb visszatérhessen a pályára.

Dobos Barna, a Szeged-Csanád GA korábbi vezetőedzője az őszi szezon folyamán többször is hangsúlyozta, hogy a sérülések komolyan hátráltatják a csapatot. Nos, jó hír a kék-feketék háza tájáról, hogy Aleksandar Jovanovics felépült és újra teljes értékű edzésmunkát végez, ráadásul nagyon motiváltan várja az előtte álló időszakot.

 – A bajnoki rajtig összeáll a csapat, biztos vagyok abban, hogy jobban fogunk szerepelni az eddigieknél. Sajnos rossz most a tabellára nézni, de hiszem és tudom, hogy mi ennél többre vagyunk képesek. Összefogva, csapatként működve tavasszal elkezdünk előrébb lépkedni majd a tabellán, úgy gondolom eredményes szezon vár majd ránk – fogalmazott a középpályás, aki ősszel tizenöt alkalommal lépett pályára a csapatban.

Elégedett a mester

– Elégedett vagyok az elvégzett munkával. A játékosok jól dolgoztak egész héten, amit kértem tőlük azt becsületesen elvégezték. Szerencsére elkerültek minket a sérülések is, így akik elkezdték velünk a felkészülést, azok mind a rendelkezésemre állnak. Jó úton haladunk, a játékosok partnerek a kemény munkában. Ezt az utat járva biztos vagyok abban, hogy szép tavasz vár majd ránk, sok örömet tudunk majd okozni lelkes szurkolóinknak – nyilatkozta a klub honlapjának Dragan Vukmir, a szegediek vezetőedzője.

Jovanovicson kívül két fontos láncszem is harcképtelenné vált a szezon első felében. Szilvási Péternek a bal térde sérült meg, míg Kóródi Nándor a combjával bajlódik hónapok óta. Jelenleg mindkét játékos egy világszínvonalú belgrádi klinikán végez rehabilitációs munkát. A klub honlapjának beszámolója szerint a támadó előrébb tart a felépülésben és már a napokban visszatérhet Szegedre, ugyanakkor Szilvási is rövidesen hadra fogható állapotba kerülhet.

– Örömmel mondhatom, hogy én is jól haladok a teljes felépülés felé. Jelen helyzet szerint még két hétig leszek Belgrádban, aztán otthon folytatom a munkát. Az orvosok szerint három hét múlva már a csapattal edzhetek – idézi a klub honlapja a 26 esztendős belső védőt.

A Tisza-partiak a hét hátralévő részében még hatszor tréningeznek, majd szombaton az Újpest otthonában játszanak felkészülési mérkőzést.

Előző sztori

Hatalmas üzlet a migráció a szerb taxisok számára

KÉPGALÉRIA
Következő sztori

Nem mindegy hova és hogyan dobjuk a karácsonyfát

Legutóbbi hasonló cikkek