A hó és a Szentlőrinc nyert a Szeged ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Baranyában egész éjszaka havazott és ez a meccs kezdetére csak erősödött. A pálya talaja a mérkőzés elején még éppen bírta a terhelést, a 10. perctől azonban már teljesen alkalmatlanná vált labdarúgásra.

A körülmények nem engedték, hogy valódi játékot játszanak a csapatok, szinte minden passz lutri volt – vagy elakadt a sárban vagy csak lelassult a labda. Szegedi helyzetekkel indult a meccs, de a Szentlőrinc szerzett vezetést. A 9. percben Harsányi gyötörte a labdát Kapronczainak, aki első ránézésre szabálytalanul fűzte át magát védőjén, majd a menteni igyekvő Takács kapus mellett a kapuba helyzete a labdát. (1-0)

A többet és veszélyesebben támadó szegedieknek a 28. percben sikerült egyenlíteniük, egy szöglet után Grumics gyötörte a gólvonalon túlra a labdát. (1-1)

Sokáig nem örülhettek az egyenlítésnek a vendégek, a 34. percben Flőhrich egy szép lövéssel megszerezte a vezetést a hazaiknak. (2-1)

A második félidőben a Szegednek több alkalma adódott az egyenlítésre, de ebben a 45 percben a csapatok leginkább a körülményekkel küzdöttek és nem egymással…

Marián Sluka, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Erre készültünk a tavaszi kezdésnél. Tudtuk, hogy ilyen pályán fogunk játszani. Fizikálisan már ott tartunk, amilyen formában az ősszel voltunk. Hatalmas gratuláció a csapatnak, mert ez a mai nagy csapatsiker volt. Remélem, ez az összetartás megmarad a jövőben is.
Vukmir Dragan, a Szeged vezetőedzője: – Kitettük a szívünket a pályán, de az egyenlítő gólt nem tudtuk megszerezni.

LABDARÚGÓ NB II, 22. FORDULÓ

SzentlőrincSzeged-Csanád GA 2–1 (2–1)
Szentlőrinc
, zárt kapuk mögött. Vezette: Derdák Marcell (Király Zsolt, Vörös Dániel)
Szentlőrinc: Hajagos – Molnár R., Dulló, Hesz, Nagy B. – Hleba, Nikics (Ujvárosi, 62.) – Kapronczai, Frőhlich (Cenaj, 62.), Harsányi (Forgács, 79.) – Torvund (Sili, 72.). Vezetőedző: Marián Sluka
Szeged: Takács J. – Ódor, Pejovics, Simon Á., Mohl – Deák, Oláh G. – Dobos (Gréczi, 74.), Germán, Gajdos – Grumics (Varga Sz., 85.). Vezetőedző: Vukmir Dragan
Gólszerző: Kapronczai (9.), Frőhlich (34.), ill. Grumics (28.)

Előző sztori

Révbe ért a székely petíció!

Videó!
Következő sztori

Jó hírekkel szolgálnak az időjósok, de a frontérzékenyek kevésbé örülhetnek