Sport

A hó és a Szentlőrinc nyert a Szeged ellen

A hó és a Szentlőrinc nyert a Szeged ellen

2021. január 31., vasárnap
A hó és a Szentlőrinc nyert a Szeged ellen

Baranyában egész éjszaka havazott és ez a meccs kezdetére csak erősödött. A pálya talaja a mérkőzés elején még éppen bírta a terhelést, a 10. perctől azonban már teljesen alkalmatlanná vált labdarúgásra.

A körülmények nem engedték, hogy valódi játékot játszanak a csapatok, szinte minden passz lutri volt - vagy elakadt a sárban vagy csak lelassult a labda. Szegedi helyzetekkel indult a meccs, de a Szentlőrinc szerzett vezetést. A 9. percben Harsányi gyötörte a labdát Kapronczainak, aki első ránézésre szabálytalanul fűzte át magát védőjén, majd a menteni igyekvő Takács kapus mellett a kapuba helyzete a labdát. (1-0)

A többet és veszélyesebben támadó szegedieknek a 28. percben sikerült egyenlíteniük, egy szöglet után Grumics gyötörte a gólvonalon túlra a labdát. (1-1)

Sokáig nem örülhettek az egyenlítésnek a vendégek, a 34. percben Flőhrich egy szép lövéssel megszerezte a vezetést a hazaiknak. (2-1)

A második félidőben a Szegednek több alkalma adódott az egyenlítésre, de ebben a 45 percben a csapatok leginkább a körülményekkel küzdöttek és nem egymással...

Marián Sluka, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Erre készültünk a tavaszi kezdésnél. Tudtuk, hogy ilyen pályán fogunk játszani. Fizikálisan már ott tartunk, amilyen formában az ősszel voltunk. Hatalmas gratuláció a csapatnak, mert ez a mai nagy csapatsiker volt. Remélem, ez az összetartás megmarad a jövőben is.
Vukmir Dragan, a Szeged vezetőedzője: – Kitettük a szívünket a pályán, de az egyenlítő gólt nem tudtuk megszerezni.

LABDARÚGÓ NB II, 22. FORDULÓ

SzentlőrincSzeged-Csanád GA 2–1 (2–1)
Szentlőrinc
, zárt kapuk mögött. Vezette: Derdák Marcell (Király Zsolt, Vörös Dániel)
Szentlőrinc: Hajagos – Molnár R., Dulló, Hesz, Nagy B. – Hleba, Nikics (Ujvárosi, 62.) – Kapronczai, Frőhlich (Cenaj, 62.), Harsányi (Forgács, 79.) – Torvund (Sili, 72.). Vezetőedző: Marián Sluka
Szeged: Takács J. – Ódor, Pejovics, Simon Á., Mohl – Deák, Oláh G. – Dobos (Gréczi, 74.), Germán, Gajdos – Grumics (Varga Sz., 85.). Vezetőedző: Vukmir Dragan
Gólszerző: Kapronczai (9.), Frőhlich (34.), ill. Grumics (28.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.