/

Több a rendőr Maroslelén

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Drimba Tibor polgármester kérésére emelt létszámmal van jelen a rendőrség Maroslele külterületén, míg a határrendészet a község külterületén, az utóbbi napokban nagyobb számban megjelent illegális határátlépők miatt - számolt be a Makó Híradó.

– Az elmúlt napokban megnövekedett az illegális határátlépők száma településünkön, illetve annak körzetében. Egyeztetve a rendőrséggel kértem, hogy nagyobb létszámú hivatásos állományi jelenlétet kérnék segítségül bel- és külterületen egyaránt. Így a határrendészet átcsoportosított létszámmal a külterületen, míg a rendőrség belterületen van jelen. Kérek továbbra is mindenkit, hogy amennyiben rendellenességet észlel(vélhetően külföldi állampolgárokat, csoportokat) úgy értesítse a polgárőrséget, majd a rendőrséget. Továbbra sem Maroslele az úti cél. Kérném, hogy fokozottan figyeljünk az egyedül élőkre, idősekre és egymásra! – hívta fel a marosleleiek figyelmét Drimba Tibor polgármester.

A község vezetője ezzel reagált arra, hogy a múlt héten a község határában, a Maros árterében, illetve a község belterületén is felbukkantak illegális határátlépők.

Előző sztori

Félszáz családnak segített a vásárhelyi Fidelitas

Következő sztori

Két kocsi karambolozott Szentes közelében

Legutóbbi hasonló cikkek