Közélet

Több a rendőr Maroslelén

Több a rendőr Maroslelén

2020. december 10., csütörtök
Több a rendőr Maroslelén

– Az elmúlt napokban megnövekedett az illegális határátlépők száma településünkön, illetve annak körzetében. Egyeztetve a rendőrséggel kértem, hogy nagyobb létszámú hivatásos állományi jelenlétet kérnék segítségül bel- és külterületen egyaránt. Így a határrendészet átcsoportosított létszámmal a külterületen, míg a rendőrség belterületen van jelen. Kérek továbbra is mindenkit, hogy amennyiben rendellenességet észlel(vélhetően külföldi állampolgárokat, csoportokat) úgy értesítse a polgárőrséget, majd a rendőrséget. Továbbra sem Maroslele az úti cél. Kérném, hogy fokozottan figyeljünk az egyedül élőkre, idősekre és egymásra! – hívta fel a marosleleiek figyelmét Drimba Tibor polgármester.

A község vezetője ezzel reagált arra, hogy a múlt héten a község határában, a Maros árterében, illetve a község belterületén is felbukkantak illegális határátlépők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.