/

Nem kevés halászlével lepték meg a szegedi COVID-központ dolgozóit

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Száz főre elég adag halászlét adományozott három jótékony lélek a szegedi COVID-központ dolgozóinak. Egyikük a közösségi oldalán posztolt jótékonysági akciójukról.

Három jó barát gondolt egy merészet és a tettek mezejére lépett. Úgy döntöttek, hogy szokásos jótékonykodásuk során ezúttal a járvány elleni védekezésben kulcsszerepet vállaló szegedi egészségügyi dolgozók számára főznek egy jó adag halászlét. Így is történt, két helyi vállalkozó és egy vitéz személyesen adták át az elkészült finomságot a kórházban.

Az adományozók egyike, Ótott Ferenc közösségi oldalán azt írta, “100 adag halászlé a szegedi járványkórház dolgozóinak! Három jó barát, Török Zsolt befektető, Csányi Zsolt vállalkozó és vitéz Dr. Ótott Ferenc, a Vitézi Rend Csongrád-Csanád és Békés Megye törzskapitánya gondoltak egy nagyot és megvendégelték a szegedi Covid-kórház dolgozóit halászlével és finom házi parasztkenyérrel Jó étvágyat és kitartást kívánunk!”

Előző sztori

Mellőzzük a céltalan nézelődést a boltokban! – figyelmeztet Müller Cecília

Videó!
Következő sztori

Előbb érkezik a tavasz, majd jön a tél