Közélet

Meg akarta úszni a vámvizsgálatot a baloldali csempészbotrány főszereplője

Meg akarta úszni a vámvizsgálatot a baloldali csempészbotrány főszereplője

2020. december 13., vasárnap
Meg akarta úszni a vámvizsgálatot a baloldali csempészbotrány főszereplője

Nyilvánvalóan meg akarta úszni a vámvizsgálatot a baloldali csempészbotrány főszereplője, amikor a beregszászi konzulátus munkatársának adta ki magát - mondta a közösségi oldalára feltöltött vasárnapi videójában a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Menczer Tamás az MSZP-s Legény Zsolt állítását hazugságnak minősítette. Az ukrán vámosoknak a konzulátus munkatársai maguk is elmondták, hogy nem náluk dolgozik - tette hozzá.  

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy Legény Zsolt az MSZP kérésére kapott diplomataútlevelet, márpedig - mint fogalmazott - a pártot az egész baloldallal együtt közismerten Gyurcsány Ferenc irányítja. Fontos lenne tudni, kiket érint még a csempészbotrány, az abból származó milliókból hányak kaptak, és hányan akartak kapni - hangzott el a videóban. Menczer Tamás megismételte: "nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek".

A szocialista politikus csütörtökön bukott le a magyar-ukrán határon. Autója cigarettával volt tele, de állítása szerint ő maga nem tudott erről. Legény Zsolt korábban az MSZP országgyűlési képviselője, valamint a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöke volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.