Késsel fenyegettek meg két szociális dolgozót Szentesen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrizetbe vették a nyomozók azt a 49 éves helybeli férfit, aki egy késsel fenyegetett meg két szociális dolgozót Szentesen. Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kell felelnie - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető december 8-án 11 óra körül ügyintézés céljából kereste fel a Szentesi Családsegítő Központot, ahol egy esetmenedzser és egy családgondozó fogadta. A megbeszélés során szóba került a gyanúsított gyermekének családból történő kiemelése, mire ő elővette a nála lévő kést és azzal megfenyegette az ügyintézőket. A szociális szakembereknek sikerült megnyugtatniuk a férfit, személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a terheltet előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

A nyomozók a gyanúsított lakhelyén tartott kutatás során lefoglalták a kést.

Videó!
Előző sztori

Rendeletekkel segítenek a családokon és a munkavállalókon

Következő sztori

Sikerült Orbánnak: befagyasztják a jogállamisági mechanizmust

Legutóbbi hasonló cikkek