/

Új felsőoktatási portál indult

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Elindult az unilife.hu. Az oktatási hírekkel, fogalmakkal, pályaválasztást segítő tartalmakkal és a mindennapi egyetemi lét kihívásaival is foglalkozó portál egyaránt szól a felvételi előtt álló fiatal közönségnek és szüleiknek, valamint a már egyetemi tanulmányaikat folytató hallgatóknak - számolt be a Hír TV.

Az új weboldal interaktív felületén az ellenőrzött felsőoktatási hírek és információk mellett olyan szórakoztató tartalmak is megtalálhatók lesznek, amelyek könnyed formában edukálják az oldalra látogató fiatalokat, sőt a pályaválasztásban is segítségükre lesznek.

Az oldal célja, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló fiatalok és családjaik döntéseit mind a képzési terület, mind pedig az intézmény, egyetemi város tekintetében.

A portál cikkeivel bevezetést nyújt az egyetemi élet rejtelmeibe, tájékoztat a legfrissebb hírekről, határidőkről, eseményekről, személyi változásokról, emellett szórakoztató, közérthető, emészthető formában ad át tájékoztatást a szárazabb, nehezebben érthető témákról is.

Előző sztori

Újabb érv a maszkviselet mellett

Következő sztori

Az alaptörvény módosítása is napirendre kerül a parlamentben

Legutóbbi hasonló cikkek