Politika

Szanyi Tibor szerint Dobrev Klára hazudik reggel, délben és este

Szanyi Tibor szerint Dobrev Klára hazudik reggel, délben és este

2020. november 6., péntek
Szanyi Tibor szerint Dobrev Klára hazudik reggel, délben és este

Szanyi Tibor a propeller.hu cikkében cáfolta Dobrev Klára bejelentését az európai minimálbérről. Az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltje akkor úgy fogalmazott, hogy „Dobrev Klára az új Gyurcsány Ferenc – hazudik reggel, délben és este”.

– Ursula von der Leyen bejelentette, hogy az EU nem tervez európai minimálbért, főleg nem kötelezőt, ám az Európai Bizottság szívesen segít kiszámolni a helyes nemzeti minimálbéreket azon kormányoknak, amelyek gondolkodnak ilyesmin. Dobrev Klára pedig reggel, délben és este hazudozva úgy értelmezi ezt a konzervatív javaslatot, hogy a DK, még inkább ő maga egy személyben elintézte az összes európai melósnak az egységes európai minimálbér Kánaánját, hiszen pártja ezt ígérte – írta.

Szanyi az ATV Egyenes Beszéd című műsorában fenti írását azzal indokolta, hogy reggel, délben és este elhangzottak olyan nyilatkozatok aznap, amelyek egyike sem fedte a valóságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.