Szanyi Tibor szerint Dobrev Klára hazudik reggel, délben és este

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje szerint Dobrev Klára az új Gyurcsány Ferenc.

Szanyi Tibor a propeller.hu cikkében cáfolta Dobrev Klára bejelentését az európai minimálbérről. Az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltje akkor úgy fogalmazott, hogy „Dobrev Klára az új Gyurcsány Ferenc – hazudik reggel, délben és este”.

– Ursula von der Leyen bejelentette, hogy az EU nem tervez európai minimálbért, főleg nem kötelezőt, ám az Európai Bizottság szívesen segít kiszámolni a helyes nemzeti minimálbéreket azon kormányoknak, amelyek gondolkodnak ilyesmin. Dobrev Klára pedig reggel, délben és este hazudozva úgy értelmezi ezt a konzervatív javaslatot, hogy a DK, még inkább ő maga egy személyben elintézte az összes európai melósnak az egységes európai minimálbér Kánaánját, hiszen pártja ezt ígérte – írta.

Szanyi az ATV Egyenes Beszéd című műsorában fenti írását azzal indokolta, hogy reggel, délben és este elhangzottak olyan nyilatkozatok aznap, amelyek egyike sem fedte a valóságot.

Videó!
Előző sztori

Megölte a feleségét egy férfi Szegeden

Következő sztori

Az egészségügy felkészült a járvány tetőzésére