/

Rengetegen panaszkodnak a szegedi közlekedésre

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megtartotta szokásos, hó eleji fogadóóráját Német Ferenc és Chovanech Kata, a Fidesz két önkormányzati képviselője. Német lapunknak elmondta, most már nemcsak személyesen, hanem e-mailben és telefonon is rengeteg panasz érkezik. Úgy véli, megtetszett a lakosságnak, hogy van kihez fordulni.

Közlekedési káosz

A képviselő elmondta, a város minden pontjáról érkezik panasz a közlekedéssel kapcsolatban.

– Az újszegedi hídra való feljutás reggelente nagyon nehézkes a Torontál téri lámpák működése miatt. Az Algyői úttal kapcsolatban is sokan fejezték ki nemtetszésüket. A kerékpárosok arról panaszkodnak, hogy habár jó néhány kerékpárút létesült, azokat kivitték az autóútra, így az őszi, esős időjárásban balesetveszélyesnek érzik – számolt be Német Ferenc. Hozzátette, a tömegközlekedést is sokan szidták, amiért nem pontosak a járatok.

Megemlítette, hogy volt olyan személy, aki az IKV-ra neheztelt, amiért egy be nem fizetett vízszámla miatt fel akarták mondani a szerződését.

Emelnék a díjakat?

A képviselő arról is szót ejtett, a lakosság körében az a hír járja, hogy emelni akarnak a tömegközlekedési jegy- és bérletárakon, a parkolási díjakon, illetve az önkormányzati bérlemények négyzetméterárain. Hangsúlyozta, ezt egyelőre nem erősítette meg senki, viszont a lakosság nagy részét aggasztja.

Előző sztori

Polgármestert és képviselő-testületet választanak Csanádpalotán

Következő sztori

Lopott luxuskocsit foglaltak le Csanádpalotán