Minimális különbséggel veszített az SZVSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már a kilencedik percben hátrányba került és végül veszített a Szegedi VSE a Rákosmente vendégeként az NB III. Közép-csoport 16. fordulójában.

A találkozó elején egy sarokrúgást követően Nagy Jánosról feledkezett meg a szegedi védelem, a hazaiak játékosa pedig kihasználta a lehetőséget és előnyhöz juttatta csapatát. Mint utóbb kiderült, ez a gól három pontot ért a hazaiak számára.

A vasutasok nyolc ponttal továbbra is a tabella utolsó előtti helyén állnak. Kelemen Balázs együttese november 8-án a második helyezett Iváncsát fogadja Mórahalmon.

NB III. Közép-csoport, 16. forduló
Rákosmente FC–Szegedi VSE 1–0 (1-0)

Budapest, RKSK sportpálya. Vezette: Altorjay Áron Gellért (Nagy V., Török).
Rákosmente FC: Kovács B. – Olasz, Nyul, Nagy J., Darabont, Torda (Tolnay, 77.), Győrfi, Bányai (Molnár A., 60.), Vattai, Lovász, Horváth R. (Balaskó, 77.). Vezetőedző: Nagy Árpád.
Szegedi VSE: Leindler – Kormányos, Pócs D., Csamangó (Fülöp, 78.), Pócs T., Ondrejó, Busa, Dóra, Kelemen V. (Tóth I., 84.), Papp Á. (Csanádi I., 66.), Zsoldos. Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Gól: Nagy J. (9.).

A forduló másik Csongrád-Csanád megyei érdekeltségű mérkőzésén a Hódmezővásárhely hazai pályán Pleszkán Tibor góljával 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Majost.

Kiemelt képünk archív. Forrás: KTE

Előző sztori

Korlátozottan ismét használható az ásotthalmi határátkelő

Következő sztori

Szünetel az ügyfélfogadás a mórahalmi városházán