Két tolvajt keresnek a kisteleki rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik több használati tárgyat loptak el egy kisteleki tanyáról - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Kisteleki Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A gyanú szerint az elkövetők szeptember 13-án 20 óra körül törtek be a felújítás alatt álló tanyába, ahonnan épületgépészeti eszközöket, építőanyagot és műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi u. 2.).

A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Az országos átlaghoz képest kevesebb a megbetegedés Csongrád-Csanádban

Következő sztori

A magyar családpolitikának kettős célja van