Krimi

Két tolvajt keresnek a kisteleki rendőrök

Két tolvajt keresnek a kisteleki rendőrök

2020. november 10., kedd
Két tolvajt keresnek a kisteleki rendőrök

A Kisteleki Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A gyanú szerint az elkövetők szeptember 13-án 20 óra körül törtek be a felújítás alatt álló tanyába, ahonnan épületgépészeti eszközöket, építőanyagot és műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi u. 2.).

A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.