Gazdaság

Jó hírt kaptak a taxisok

Jó hírt kaptak a taxisok

2020. november 5., csütörtök
Jó hírt kaptak a taxisok

Magyarországnak működnie kell, a koronavírus-járvány alatt mindent meg kell tenni a munkahelyek megvédéséért. Éppen ezért a Fidesz-KDNP fővárosi frakciója korábban javasolta a kormánynak: könnyítsenek a taxis vállalkozók helyzetén - írja a lap a Fidesz Budapest Facebook-oldalra hivatkozva.

A könnyítés elsősorban a fővárosi vezetés által cserben hagyott budapesti vállalkozóknak és családjaiknak jelent segítséget, a kormánydöntés azonban az ország egész területén dolgozó taxisokra is vonatkozik.

A gépjármű fiatalabbra való cserélésének halasztására vonatkozó rendelkezés azokra az autókra vonatkozik, amelynek életkora a forgalmi engedélybe bejegyzett első nyilvántartásba vétel időpontjától számított 10. évet 2020. március 1. és 2022. december 31. közötti időszakban éri el és akik már 2020. március 1-jén már rendelkeztek tevékenységi engedéllyel - részletezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.