//

Informatikai cég kapta idén az SZTE Alma Mater presztízsdíját

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Tizenötödik alkalommal adták át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat, amelynek az idei nyertese a GriffSoft Informatikai Zrt. A cég az egyetemmel közösen végzett kutatás-fejlesztési projektekben, a duális képzésben és gyakornoki programban várja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit. 

Az elismerést a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete minden évben azon cégnek ítéli oda, amely kiemelt foglalkoztatója az SZTE-n végzett hallgatóknak, szoros kapcsolatot ápol az intézménnyel és támogatja céljainak megvalósítását. Az SZTE Alma Mater presztízsdíjat minden évben a  tavaszi karrier napokon adják át, idén erre a pandémiás helyzet miatt nem volt lehetőség, így az első SZTE Online Karrier Napokhoz kapcsolódva vehette át az elismerést a GriffSoft Informatikai Zrt.

A GriffSoft, amely csaknem 30 éve foglalkozik integrált ügyviteli rendszerek fejlesztésével, saját szektorának meghatározó és egyik legdinamikusabban fejlődő szereplője. Hosszú ideje együttműködik az egyetemmel közös kutatás-fejlesztési projektekben, valamint a duális képzésben, illetve gyakornoki programban is várja a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit.

Gyakornoki programjukban és a duális képzésben jelenleg összesen 18 hallgató vesz részt, amelyből 16 az SZTE hallgatója.  A GriffSoft Informatikai Zrt. az SZTE TTIK Informatikai Intézetével több mint 10 éves tudományos együttműködést ápol. 

Ferenczy Imre, a GriffSoft Informatikai Zrt. vezérigazgatója örömét fejezte ki a díjjal kapcsolatban és az egyetemmel való együttműködés, stratégiai megállapodások fontosságát hangsúlyozta. – Nagy megtiszteltetés az SZTE Alma Mater presztízsdíjat átvenni. A GriffSoft szoftverfejlesztő cégként rendkívül erőteljesen támaszkodik a jövő generációjára, ezért is nagyon jó, hogy napi szinten kapcsolatban vagyunk az egyetemmel. Cégünk számára egyértelmű, hogy a Szegedi Tudományegyetemmel való együttműködés nagyon gyümölcsöző, win-win szituációt teremt a vállalat és az SZTE életében. A jövőbeli célunk, hogy az egyetemmel az eddigiek során kiépített sokoldalú együttműködést szorosabbá tegyük, további területekre kiterjesszük és magasabb partneri szintre emeljük. A GriffSoft és a Szegedi Tudományegyetem stratégiai szövetségének kialakítása kiemelten fontos szerepet kap a cég víziói között – mondta a vezérigazgató.

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Vigyázat! Hamis koronavírus-oltást kínálnak a Facebookon

Következő sztori

Gólgazdag meccsen nyertek a szentesi vízilabdázók

Legutóbbi hasonló cikkek