Így kapcsolhatja fel Ön az ünnepi fényeket Szegeden!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy hét múlva kapcsolják fel az ünnepi díszkivilágítást.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is médiapartnerünk, a Rádió 88 segítségével borul ünnepi fénybe Szeged. A rádió hivatalos oldalán megjelent hírben azt írja, hogy a szegediek az iloveszeged@radio88.hu-ra írhatnak levelet, benne a kedvenc karácsonyi daluk címét kell megírniuk. Ezután már csak azért kell szorítaniuk, hogy a sorsolásnál az ő nevük kerüljön elő elsőnek a kalapból.

Idén ráadásul egy “extra” élménnyel is gazdagodik a szerencsés nyertes: az időjárástól függően a város felett egy repülőről vagy a fényvillamosról kapcsolhatja majd fel a legszerencsésebb szegedi a fényeket. Ahogy a Rádió 88 írja, Ő lesz a karácsonyi szuperhős. 

A fényeket jövő hét pénteken sötétedés után kapcsolják fel, a kijárási tilalom miatt azonban csak rövid idő marad gyönyörködni bennük. December 11-ig biztosan csak sötétedés után és este 8 óra között csodálhatjuk a fényeket az utcán.

Mint azt korábban írtuk, az idei évben a koronavírus-járvány miatt elmaradnak az adventi időszak városi rendezvényei, így sem óriáskerék, sem karácsonyi vásár nem lesz a városban. A díszkivilágítást azonban folyamatosan építik, csütörtökön a villanyszarvas is a helyére került a Dugonics téren.

Előző sztori

A tesztelőket is tesztelik

Következő sztori

Lefoglalt bicikli tulajdonosát keresik a szegedi rendőrök

Legutóbbi hasonló cikkek