Közélet

Így kapcsolhatja fel Ön az ünnepi fényeket Szegeden!

Így kapcsolhatja fel Ön az ünnepi fényeket Szegeden!

2020. november 20., péntek
Így kapcsolhatja fel Ön az ünnepi fényeket Szegeden!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is médiapartnerünk, a Rádió 88 segítségével borul ünnepi fénybe Szeged. A rádió hivatalos oldalán megjelent hírben azt írja, hogy a szegediek aziloveszeged@radio88.hu-ra írhatnak levelet, benne a kedvenc karácsonyi daluk címét kell megírniuk. Ezután már csak azért kell szorítaniuk, hogy a sorsolásnál az ő nevük kerüljön elő elsőnek a kalapból.

Idén ráadásul egy "extra" élménnyel is gazdagodik a szerencsés nyertes: az időjárástól függően a város felett egy repülőről vagy a fényvillamosról kapcsolhatja majd fel a legszerencsésebb szegedi a fényeket. Ahogy a Rádió 88 írja, Ő lesz a karácsonyi szuperhős. 

A fényeket jövő hét pénteken sötétedés után kapcsolják fel, a kijárási tilalom miatt azonban csak rövid idő marad gyönyörködni bennük. December 11-ig biztosan csak sötétedés után és este 8 óra között csodálhatjuk a fényeket az utcán.

Mint azt korábban írtuk, az idei évben a koronavírus-járvány miatt elmaradnak az adventi időszak városi rendezvényei, így sem óriáskerék, sem karácsonyi vásár nem lesz a városban. A díszkivilágítást azonban folyamatosan építik, csütörtökön a villanyszarvas is a helyére került a Dugonics téren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.