Hat lakást is kirámolt egy tolvaj Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Hat lakásba ment be, ahonnan kabátokat, telefonokat és készpénzt is elvitt egy férfi Szegeden. Emellett egy autót is feltört, ahonnan szerszámgépeket szerzett. A rendőrök elfogták - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 44 éves szegedi lakos október végén és november elején hat alkalommal surrant be olyan lakásokba a belvárosban, amelyeknek ajtajait nyitva találta.

A férfi az értékes tárgyakat kereste, így több kabátot, mobiltelefont, táskát, készpénzt, személyes iratokat, cipőt és bakancsot is magával vitt. Egy alkalommal egy személyautót is feltört, amelynek ülésén egy ütvefúrót és egy csavarbehajtót látott meg. A szerszámgépek mellett egy mellényt is elvitt.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak és előállítottak. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Előző sztori

Szabadnapos rendőr fogott fémtolvajokat Sándorfalván

Következő sztori

A járványhelyzet kezelésére hozott újabb intézkedést Botka László

Legutóbbi hasonló cikkek