Közélet

Gyertyát gyújtottak a szegedi kormánypártok a bécsi terror áldozataiért

Gyertyát gyújtottak a szegedi kormánypártok a bécsi terror áldozataiért

2020. november 3., kedd
Gyertyát gyújtottak a szegedi kormánypártok a bécsi terror áldozataiért

Haág Zalán KDNP-s önkormányzati képviselő a közösségi oldalán azt írja: „Egykor ezen fővárosok és országaik vállalták a legnagyobb szolidaritást Szegeddel, amikor bajban volt. Most mi fejeztük ki együttérzésünket jelképesen a terror áldozatainak családjaival és nemzetükkel, éljenek Franciaországban, Bécsben vagy bárhol Európában és a világban.”

A képviselő hozzátette, Magyarország kormánya tevékeny szolidaritást mutat, amikor déli határaink védelmével Európát is védelmezi az illegális migrációtól, az üldözött keresztények megsegítésével pedig keresztény civilizációnk mellett is kiáll.

Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke a terror közelségére figyelmeztetett Facebook-posztjában.

"Párizs, Nizza után most Bécsben a sógoroknál történt felfoghatatlan, megbocsáthatatlan, borzalmas terrortámadás. Sorra érik a támadások Európát, a kereszténységet, a szólásszabadságot, a demokráciát! Az árvízben a bécsiek fejeztek ki együttérzésüket a bajba jutott Szegediekkel, most mi biztosítjuk őket szolidaritásunkról! A saját határaink védelmével nekik is segítünk amíg tudunk!" – írta közösségi oldalán a képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.