//

Feloszlik a mártélyi képviselő-testület?

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szöllősi Sándor és Somodi István képviselők azt javasolják, a mártélyi testület oszlassa fel magát és vállalják az újbóli megmérettetést. Úgy vélik, hogy a településen megtorpant a fejlődés, Putz Anita polgármester szerint azonban a testületi többség nemet fog mondani a feloszlatásra - írja a Délmagyar.

– Képviselőtársammal úgy látjuk, a kialakult helyzetben célszerű lenne, ha a testület és a polgármester újból megmérettetné magát, hogy kiderüljön, mellettünk áll-e a falu, vagy változást szeretnének – mondta a lapnak Szöllősi Sándor.

Hangsúlyozta, szomorú, hogy az elmúlt egy évben csak az előző ciklusban elnyert pályázatokat valósította meg az önkormányzat, új pályázatot még nem nyertek. Az iskola bezárásának ügye is borzolta a faluban a kedélyeket.

Szöllősi Sándor és Somodi István a testületi ülés elé vitték a feloszlatással kapcsolatos javaslatukat. Ezzel kapcsolatban nem alakult ki vita, a képviselők tudomásul vették, hogy nekik ez a véleményük.

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Jogszerű volt a Szegedi Ítélőtábla döntése a szegedi ingyenes parkolóbérletek ügyében

Következő sztori

Egyre több helyen lesz napsütés

Legutóbbi hasonló cikkek