Egy hét alatt három meccset játszik a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dobos Barna együttese vasárnap Nyíregyházán folytatja a másodosztályú pontvadászatot.

A válogatott szünetet követően ismét beindul a nagyüzem: egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszik a Szeged-Csanád GA a Merkantil Bank Ligában. A csapat asárnap 17 órakor az élmezőnyt erősítő Nyíregyháza otthonába látogat, majd szerdán a szezon előtti várakozásokat alulmúló ETO FC Győrt fogadja, végül jövő vasárnap Kazincbarcikán játszik fontos, alsóházi rangadót.

Nem ígérkezik könnyűnek a soron következő összecsapás, ugyanis a Spartacus mindössze egyszer szenvedett vereséget hazai pályán, igaz, mivel a nyírségi együttest sem kerülte el a koronavírus, így Gálhidi György vezetőedző több játékosát is kénytelen lesz nélkülözni korábbi csapata elleni mérkőzésen.

Dr. Dobos Barna, a szegediek mestere továbbra sem számíthat a hosszabb ideje sérült Tóth Gábor, Kóródi Nándor és Szilvási Péter játékára, ugyanakkor Simon Ádám és Aleksandar Jovanovic a Dorog elleni találkozón letöltötte sárga lapos eltiltását. Jó hír, hogy az elmúlt hetekben betegség miatt hiányzó játékosok ezen a héten már a csapattal edzhettek, az viszont kérdéses, hogy a kihagyás után szervezetük hogyan reagál majd a sűrített menetrendre.

A klub tájékoztatása szerint az őszi szezonból hátralévő zárt kapus mérkőzéseket streamen követhetik majd a szurkolók.

Előző sztori

Lefoglalt bicikli tulajdonosát keresik a szegedi rendőrök

Következő sztori

Digitális falu program néven indul országos fejlesztés

Legutóbbi hasonló cikkek