Döntetlen a megyei rangadón

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi VSE gól nélküli döntetlent játszott a HFC-vel az NB III. Közép csoport 20. fordulójában, vasárnap.

Az első félidőben a szegediek futballoztak veszélyesebben, de nem tudtak ziccereket kialakítani. A fordulást követő első tíz percben a vendégek átvették a kezdeményezést, de gólt ők sem tudtak szerezni. A mérkőzés utolsó percében eldőlhetett volna a találkozó, Busa lövését viszont hárította a vásárhelyi kapus, a kipattanót pedig Csamangó mellé lőtte, így döntetlennel zárult a találkozó.

A Szegedi VSE továbbra is a tizenkilencedik helyen áll a tabellán, míg a HFC négy pozícióval előrébb helyezkedik a táblázaton. A vasutasok vasárnap a Szekszárd otthonában zárják a 2020-as évet, míg a HFC a Rákosmentét látja vendégül a következő fordulóban.

NB III. Közép csoport, 20. forduló
Szegedi VSE – Hódmezővásárhelyi FC 0–0
Mórahalom, zárt kapuk mögött. Vezette: Bodzay Áron (Flinta, Bencze).
Szegedi VSE: Molnár K. – Kormányos, Tóth I., Csamangó, Pócs T., Ondrejó (Fülöp, 79.), Beretka, Csanádi I. (Bakó, 71.), Busa, Dóra, Zsoldos. Vezetőedző: Paksi Péter.
Hódmezővásárhelyi FC: Kandó – Zahorán, Tóth J., Huszár, Orovecz (Koncz, 70.), Bata (Darida, 91.) Mezei (Tapiska, 59.), Ludánszki, Katona, Forró (Gyüre, 59.), Pleszkán (Becsek, 70.). Vezetőedző: Kandó Róbert.

Kiemelt képünk archív. Forrás: Délmagyar.

Előző sztori

Ezt kell tennünk, ha megjelennek a tünetek koronavírus-fertőzés esetén

Következő sztori

Rajtunk is múlik, hogyan tölthetjük az ünnepeket