Bánhidi Bence a maszkhasználat mellett kampányol Győrfi Pállal

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MOL-Pick Szeged játékosánál szeptemberben súlyos tünetekkel jelentkezett a vírusfertőzés.

Szeptember közepén jelentette be Bánhidi Bence, hogy több csapattársához hasonlóan koronavírus-fertőzést mutatott ki nála a PCR-teszt. A MOL-Pick Szeged válogatott játékosa erős tünetekkel dőlt ágynak, amiről egy videóban is mesélt.

A kézilabdázó azóta jól van, s bár meccsen még nem léphetett pályára, de az edzéseket elkezdte és közeleg a visszatérése is. A sportoló a vírusjárvány egyre erősödő második hulláma miatt egy videót készített, amiben az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével, Győrfi Pállal a maszkhasználat fontosságáról beszélget.

– A járvány jelenlegi szakaszában nagyon fontos a maszkhasználat és ennek a fontosságára szeretném én is felhívni mindenki figyelmét. Úgy gondolom, hogy Győrfi Pálnál hitelesebb embert nem lehet találni arra, hogy elmondja, hogy hogyan kell helyesen viselni a maszkot és miért fontos annak használata. Saját magamon érzem, hogy a fertőzés mennyire legyengíti a szervezetet és milyen hosszú regenerálódásra van szükség. A megelőzésre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, mert így tudunk a legjobban vigyázni egymásra – mondta Bánhidi Bence, aki azt is hozzátette, hogy a Mentőszolgálat szóvivője a megkeresésére rögtön igent mondott a közös videóra.

Íme a videó:

Előző sztori

Lopott luxuskocsit foglaltak le Csanádpalotán

Következő sztori

Régi-új edző a női kézilabdázóknál