Közélet

Bánhidi Bence a maszkhasználat mellett kampányol Győrfi Pállal

Bánhidi Bence a maszkhasználat mellett kampányol Győrfi Pállal

2020. november 3., kedd
Bánhidi Bence a maszkhasználat mellett kampányol Győrfi Pállal

Szeptember közepén jelentette be Bánhidi Bence, hogy több csapattársához hasonlóan koronavírus-fertőzést mutatott ki nála a PCR-teszt. A MOL-Pick Szeged válogatott játékosa erős tünetekkel dőlt ágynak, amiről egy videóban is mesélt.

A kézilabdázó azóta jól van, s bár meccsen még nem léphetett pályára, de az edzéseket elkezdte és közeleg a visszatérése is. A sportoló a vírusjárvány egyre erősödő második hulláma miatt egy videót készített, amiben az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével, Győrfi Pállal a maszkhasználat fontosságáról beszélget.

- A járvány jelenlegi szakaszában nagyon fontos a maszkhasználat és ennek a fontosságára szeretném én is felhívni mindenki figyelmét. Úgy gondolom, hogy Győrfi Pálnál hitelesebb embert nem lehet találni arra, hogy elmondja, hogy hogyan kell helyesen viselni a maszkot és miért fontos annak használata. Saját magamon érzem, hogy a fertőzés mennyire legyengíti a szervezetet és milyen hosszú regenerálódásra van szükség. A megelőzésre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, mert így tudunk a legjobban vigyázni egymásra - mondta Bánhidi Bence, aki azt is hozzátette, hogy a Mentőszolgálat szóvivője a megkeresésére rögtön igent mondott a közös videóra.

Íme a videó:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.