/

Autótolvajt fogtak Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Rendőrkapitányságon jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás egy baksi férfival szemben, aki elvitt egy személyautót a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető november 11-én 19 óra körül a belvárosban sétálva figyelt fel az autóra, amiben a tulajdonosa benne felejtette az indítókulcsot. A 19 éves férfi beszállt a járműbe, majd elhajtott. A sértett néhány perc múlva tért vissza a helyszínre, de a kocsiját már nem találta, így azonnal bejelentést tett a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A járőrök a kapott információk alapján haladéktalanul az eltűnt jármű keresésére indultak, amit rövid időn belül megtaláltak az autóbusz-pályaudvar közelében. Az állomás környékén igazoltatták a gyanúsítottat is, aki az ellenőrzés során előadta az autó slusszkulcsát.

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, ellene jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Videó!
Előző sztori

Pár nap múlva érkezhet az orosz vakcinaminta Magyarországra

Következő sztori

Járdát és parkolót építenek a maroslelei temetőben