Krimi

Autótolvajt fogtak Szegeden

Autótolvajt fogtak Szegeden

2020. november 13., péntek
Autótolvajt fogtak Szegeden

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető november 11-én 19 óra körül a belvárosban sétálva figyelt fel az autóra, amiben a tulajdonosa benne felejtette az indítókulcsot. A 19 éves férfi beszállt a járműbe, majd elhajtott. A sértett néhány perc múlva tért vissza a helyszínre, de a kocsiját már nem találta, így azonnal bejelentést tett a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A járőrök a kapott információk alapján haladéktalanul az eltűnt jármű keresésére indultak, amit rövid időn belül megtaláltak az autóbusz-pályaudvar közelében. Az állomás környékén igazoltatták a gyanúsítottat is, aki az ellenőrzés során előadta az autó slusszkulcsát.

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, ellene jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.