Közélet

A “Szomszédok” stílusában szólt a néphez Botka László!

A “Szomszédok” stílusában szólt a néphez Botka László!

2020. november 28., szombat
A “Szomszédok” stílusában szólt a néphez Botka László!

Ma felkapcsoltuk a karácsonyi díszkivilágítást Szegeden, hogy fényt, örömet, erőt hozzunk városunkba, amire szükségünk is van ebben a nehéz időszakban! Szomorú napokon vagyunk túl és sajnos még mindig nem vagyunk túl a nehezén. Napról-napra egyre korábban sötétedik, megérkezett a téli hideg is, a járvány pedig sajnos meghiúsította a szokásos meghitt, közös karácsonyi ünnepségeinket is. Ilyenkor fontos igazán, hogy összefogjunk és erőt mutassunk. Ilyenkor fontos igazán, hogy támogassuk és biztassuk egymást. A sötét hideg téli estéken, a karácsonyi díszkivilágítás hitet és reményt ad mindannyiunknak. Reményt, hogy nemsokára túl leszünk a megpróbáltatásokon – fogalmazott a videóban a polgármester.

Kitért arra is, hogy idén összesen 20 ezer méternyi karácsonyi díszkivilágítást tettek ki, ez a megyei jogú városok közül a leghosszabb és minden este a kijárási korlátozás időpontjáig égve is hagyják a fényeket.
Szót ejtett arról is, hogy a belvárosban újdonságként a Feketesas, valamint az Oskola utcában is égni fognak a díszfények.

A karácsonyi fényekbe öltöztetett szegedi belvárosról készített galériánkat IDE KATTINTVA tudja megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.