A “Szomszédok” stílusában szólt a néphez Botka László!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A polgármester videóban számolt be arról, hogy felgyúltak a szegedi karácsonyi fények.

Ma felkapcsoltuk a karácsonyi díszkivilágítást Szegeden, hogy fényt, örömet, erőt hozzunk városunkba, amire szükségünk is van ebben a nehéz időszakban! Szomorú napokon vagyunk túl és sajnos még mindig nem vagyunk túl a nehezén. Napról-napra egyre korábban sötétedik, megérkezett a téli hideg is, a járvány pedig sajnos meghiúsította a szokásos meghitt, közös karácsonyi ünnepségeinket is. Ilyenkor fontos igazán, hogy összefogjunk és erőt mutassunk. Ilyenkor fontos igazán, hogy támogassuk és biztassuk egymást. A sötét hideg téli estéken, a karácsonyi díszkivilágítás hitet és reményt ad mindannyiunknak. Reményt, hogy nemsokára túl leszünk a megpróbáltatásokon – fogalmazott a videóban a polgármester.

Kitért arra is, hogy idén összesen 20 ezer méternyi karácsonyi díszkivilágítást tettek ki, ez a megyei jogú városok közül a leghosszabb és minden este a kijárási korlátozás időpontjáig égve is hagyják a fényeket.
Szót ejtett arról is, hogy a belvárosban újdonságként a Feketesas, valamint az Oskola utcában is égni fognak a díszfények.

A karácsonyi fényekbe öltöztetett szegedi belvárosról készített galériánkat IDE KATTINTVA tudja megtekinteni.

Előző sztori

339 fővel emelkedett a fertőzöttek száma Csongrád-Csanád megyében

Következő sztori

Decembertől csak előre megváltott jeggyel szállhatunk fel a Volánbusz járataira a Mars téren