Sport

A BL helyett bajnokikat játszik a MOL-Pick Szeged

A BL helyett bajnokikat játszik a MOL-Pick Szeged

2020. november 16., hétfő
A BL helyett bajnokikat játszik a MOL-Pick Szeged

Ahogy azt tegnap megírtuk, az Elverum elleni csütörtöki idegenbeli BL-mérkőzését is kénytelen volt elhalasztani a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata. A meccset a norvég járványügyi előírások miatt kell elnapolni, mivel az országba történő belépés után kötelező 10 napos karanténba vonulnia mindenkinek és ez alól nem mentesülhet senki. A meccset az EHF halasztotta el.

A MOL-Pick Szeged azonban nem marad meccs nélkül a héten - ha a járvány nem szól közbe. Szerdán az Eger ellen lépnek pályára hazai pályán bajnoki mérkőzésen és szombaton is az elmaradt meccsek közül pótolná valamelyiket a csapat, de hogy melyiket, az egyelőre kérdés. Ahogy a csapat oldalán fogalmaztak: ellenfelet keresnek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a jövő hétre kiírt MOL-Pick Szeged-Elverum mérkőzésre a norvég csapat el tud-e jönni vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.