104 migráns igyekezett hiába egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A rendőrök 104 határsértővel szemben intézkedtek a tegnapi nap folyamán Csongrád-Csanád megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások november 25-én 0 óra és 24 óra között 11 esetben összesen 57 határsértőt tartóztattak fel Domaszék, Röszke, Szeged, Szatymaz, Balástya és Újszentiván közigazgatási területén, illetve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

Ellenőrzésük során a migránsok közül egy-egy fő egyiptomi, bangladesi, palesztin, nigériai, szomáliai, ketten tunéziai, heten líbiai, kilencen marokkói, a többiek szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány négy esetben 47 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Előző sztori

Zajlik a vízelvezető-rendszer bővítése Szegeden

Következő sztori

Újraindul a termelés a csongrádi kenyérgyárban

Legutóbbi hasonló cikkek