Sport

Újra pályán a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE bajnokcsapata

Újra pályán a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE bajnokcsapata

2020. október 20., kedd
Újra pályán a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE bajnokcsapata

A bajnoki címet szeptemberben elhódító együttes címvédőként kezdi az alapszakaszt, ráadásul egy hatalmas erősítéssel: Magyarország legjobb női játékosa, Sárosi Laura most mutatkozik be a szegedieknél.

– Nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak szegedi színekben, főleg úgy, hogy hazai pályán játsszuk az első fordulót, így biztosan számíthatunk a közönségünkre. Nem vagyok a legjobb a formában a betegségem óta, de próbálom segíteni a csapatot, amennyire csak tudom. Jó úton haladok, hogy visszanyerjem a játékom ritmusát. A csapat nagyon motivált, hogy megvédje a bajnoki címét, ezért dolgozunk nap mint nap – nyilatkozta Sárosi Laura.

Meccsekben nem lesz hiány, hiszen ugyanezen a napon a szegediek OB III.-as csapata is hazai pályán szerepel a Squash Club Szabadidőközpontban található Károlyi Ákos Tollascsarnok pályáin.

A program, I. osztály, 1. forduló
10.00:
Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Fehérvár Badminton SE
13.00:Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Hajdúszoboszlói TSE
16.00:Fehérvár Badminton SE–Hajdúszoboszlói TSE

III. osztály, 1. forduló
10.00:
Körös TSE–T®ollas SE
13.00:T®ollas SE–Goodwill Pharma Tisza Tollas SE
16.00:Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Körös TSE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.