Újra pályán a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE bajnokcsapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tollaslabda csapatbajnokság 2020–2021-es idényének szombati nyitányán hazai pályán szerepel a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE.

A bajnoki címet szeptemberben elhódító együttes címvédőként kezdi az alapszakaszt, ráadásul egy hatalmas erősítéssel: Magyarország legjobb női játékosa, Sárosi Laura most mutatkozik be a szegedieknél.

– Nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak szegedi színekben, főleg úgy, hogy hazai pályán játsszuk az első fordulót, így biztosan számíthatunk a közönségünkre. Nem vagyok a legjobb a formában a betegségem óta, de próbálom segíteni a csapatot, amennyire csak tudom. Jó úton haladok, hogy visszanyerjem a játékom ritmusát. A csapat nagyon motivált, hogy megvédje a bajnoki címét, ezért dolgozunk nap mint nap – nyilatkozta Sárosi Laura.

Meccsekben nem lesz hiány, hiszen ugyanezen a napon a szegediek OB III.-as csapata is hazai pályán szerepel a Squash Club Szabadidőközpontban található Károlyi Ákos Tollascsarnok pályáin.

A program, I. osztály, 1. forduló
10.00: 
Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Fehérvár Badminton SE  
13.00: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Hajdúszoboszlói TSE
16.00: Fehérvár Badminton SE–Hajdúszoboszlói TSE

III. osztály, 1. forduló
10.00: 
Körös TSE–T®ollas SE
13.00: T®ollas SE–Goodwill Pharma Tisza Tollas SE
16.00: Goodwill Pharma Tisza Tollas SE–Körös TSE

Előző sztori

Lámpás felvonulást tartanak Szegeden

Következő sztori

Antigén gyorsteszttel látnak el minden mentőautót