Sport

Simán jutott a 64 közé a Szeged-Csanád GA

Simán jutott a 64 közé a Szeged-Csanád GA

2020. október 7., szerda
Simán jutott a 64 közé a Szeged-Csanád GA

Eredetileg szeptember 19-én kellett volna lejátszani a párharcot, de a veszprémieknél több játékos is pozitív koronavírustesztet produkált, így halasztani kellett.

A szegedieknek sikerült meglepniük az NB III.-ban remekül szereplő Veszprémet a mérkőzés elején, ami megalapozta a meccs hangulatát. A 7. percben Gajdos Zsolt passza után Takács Tamás szerzett vezetést az addig is fölényben játszó vendégeknek.

A mezőnyfölény a félidő végén újabb gólt hozott, Bitó Martin beadásába a menteni igyekvő Sárossy Dániel úgy ért bele, hogy az a kapuban kötött ki -öngól.

A szünetben az új szabályokat kihasználva a fél csapatot lecserélte Dobos Barna, a szegediek vezetőedzője.

Az újabb gólra sem kellett sokat várni. Dobos Áron 24 másodperccel a kezdés után egy ziccerig kijátszott helyzetet értkéesített. A hosszabb kihagyás után a kapuba visszatérő Takács Jánost csupán egyszer tornáztatták meg a hazaiak, de gólt nem kapott. Nem úgy a másik oldalon a kollégája, akit a három mellett még további kettőt kapott - mindkétszer a csereként beállt Miroslav Grumics volt eredményes.

Magyar Kupa, országos főtábla 1. forduló
Practical Veszprém-Szeged-Csanád GA 0-5 (0-2)
Gólszerzők: Takács T. 7., Sárossy 43. – öngól, Dobos 47., Grumics 66., 86.

Dr. Dobos Barna: Sportszerű ellenfél ellen a csapat a kötelezőt magabiztosan és megérdemelten hozta.

A MOL Magyar Kupa sorsolása október 10-én 19:15-től látható az M4 Sport televízióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.