Simán jutott a 64 közé a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az NB III.-ban vitézkedő veszprémiek nem okoztak komolyabb gondot.

Eredetileg szeptember 19-én kellett volna lejátszani a párharcot, de a veszprémieknél több játékos is pozitív koronavírustesztet produkált, így halasztani kellett.

A szegedieknek sikerült meglepniük az NB III.-ban remekül szereplő Veszprémet a mérkőzés elején, ami megalapozta a meccs hangulatát. A 7. percben Gajdos Zsolt passza után Takács Tamás szerzett vezetést az addig is fölényben játszó vendégeknek.

A mezőnyfölény a félidő végén újabb gólt hozott, Bitó Martin beadásába a menteni igyekvő Sárossy Dániel úgy ért bele, hogy az a kapuban kötött ki -öngól.

A szünetben az új szabályokat kihasználva a fél csapatot lecserélte Dobos Barna, a szegediek vezetőedzője.

Az újabb gólra sem kellett sokat várni. Dobos Áron 24 másodperccel a kezdés után egy ziccerig kijátszott helyzetet értkéesített. A hosszabb kihagyás után a kapuba visszatérő Takács Jánost csupán egyszer tornáztatták meg a hazaiak, de gólt nem kapott. Nem úgy a másik oldalon a kollégája, akit a három mellett még további kettőt kapott – mindkétszer a csereként beállt Miroslav Grumics volt eredményes.

Magyar Kupa, országos főtábla 1. forduló
Practical Veszprém-Szeged-Csanád GA 0-5 (0-2)
Gólszerzők: Takács T. 7., Sárossy 43. – öngól, Dobos 47., Grumics 66., 86.

Dr. Dobos Barna: Sportszerű ellenfél ellen a csapat a kötelezőt magabiztosan és megérdemelten hozta.

A MOL Magyar Kupa sorsolása október 10-én 19:15-től látható az M4 Sport televízióban.

Előző sztori

Füstölt egy autó motortere Szegeden

Következő sztori

Karanténba került egy nyolcadikos osztály Csongrádon