Sport

Parádés teniszlehetőség idén utoljára Szegeden

Parádés teniszlehetőség idén utoljára Szegeden

2020. október 8., csütörtök
Parádés teniszlehetőség idén utoljára Szegeden

Nyáron nyitottak meg a Fórum salakos teniszpályái a Dorozsmai úton, így már nem csak Újszeged és Makkosház az egyetlen opció azoknak a sportkedvelőknek, akik tenisz iránti szenvedélyüknek hódolnának.

Október 31-én 9-kor reggel veszi kezdetét a hagyományteremtő rendezvény, ahova egyéni versenyzők jelentkezését várják. A 3000 forintos nevezési díj még ebédet is tartalmaz.

Érdemes jelentkezni, hiszen értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, akik dobogós eredménnyel zárják a versenyt: Decathlon-ajándékutalványokat és teniszbérleteket hirdetnek ki. Jó hangulatú, családias élményben lehet részük a versenyzőknek, ahova szeretettel várják a résztvevők hozzátartozóit is: minőségi idő eltöltésére alkalmas játszótér és kültéri kondicionáló park áll rendelkezésre, amelyek rendezvényeken kívül is ingyenesen látogathatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.