Óvintézkedéseket vezet be Kecskemét polgármestere

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója nyilatkozta a hétvégén, hogy Szeged és Kecskemét két nagy járványügyi gócpont lett. A kecskeméti polgármester ezután lépett. 

Az orrot és a szájat egyaránt eltakaró maszk viselésére kéri a szabadtéri piacok és a temetők látogatása során a kecskemétieket a közösségi oldalán szerdán közzétett bejegyzésében a polgármester.

Szemereyné Pataki Klaudia azt kérte a kecskemétiektől, hogy “az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsák be”, mert  a megyeszékhely gócpont lett.

Bejegyzésében arra is kitér, hogy a Budai utcai szabadtér piacot kordonnal veszik majd körbe és a piacfelügyelők, illetve városrendészek a belépési pontokon is ellenőrzik a maszk használatát.

A közelgő halottak napja alkalmából pedig arra kérte a kecskemétieket, hogy mivel október 30-án, 31-én és november 1-jén várhatóan zsúfoltak lesznek a temetők, ott is viselje mindenki a maszkot.

Előző sztori

Két autó futott egymásba Szegeden

Következő sztori

Hidegfront hoz többfelé esőt, záport