/
Videó!

Otthon törtek rá egy ötfős magyar családra a migránsok

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az éjszaka közepén törtek be migránsok egy ötfős horgosi családhoz. A két illegális bevándorló készpénzt és ruhákat lopott. A helyiek szerint rendszeressé váltak a betörések és a zaklatások, a Horgos környékén élő 3-400 migráns rettegésben tartja a vajdasági falut - számolt be a Hír TV.

A határ menti Horgoson mindennapos látványnak számítanak a migránsok. Kisebb-nagyobb csoportokban vásárolnak, jönnek a faluba, mennek a faluból. Azonban az elmúlt hétvégén a Gazdag családnak nem várt látogatói akadtak. Két migráns tört be hozzájuk a éj folyamán.

A két betörő átkutatta a fiókokat, még a hálószobába is bementek. Amint egyértelművé vált, hogy illetéktelenek vannak a házban, a bent tartózkodó édesanya riasztotta férjét és nagyobbik fiát. A rablóknak sikerül elszökniük a helyszínről, de hamarosan rendőrkézre kerültek.

A helyiek az eset után fokozottan ügyelnek az ajtók és a kapuk zárására, de minden esetre beszereztek néhány önvédelmi eszközt is.

Előző sztori

Már járja a próbaköröket a tram-train Spanyolországban

Következő sztori

Bartók Bélára emlékezik a Szegedi Kortárs Balett