A második félidőben parádézott a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A térfélcsere után ellenállhatatlanul játszottak.

A Naturtex-SZTE-Szedeák 64–51-re győzött a Kaposvári KK vendégeként a férfi kosárlabda NB I. szerdai mérkőzésén. A szegediek a második játékrészben ellenállhatatlanul játszottak, mindössze 14 pontot engedtek ellenfelüknek, ellenben 37 pontot dobtak.

A szegediek negyedik meccsükön harmadik győzelmüket szerezték.

Fekete Ádám: – Óriási csalódás az a teljesítmény, amit nyújtottunk. Csapatként nem úgy működünk, ahogy kellene. A második félidőben a Szeged védekezést váltott, és ugyanazt játszották, mint a Körmend. Készültünk erre, megbeszéltük, hogy mit kellene csinálni ez ellen, sajnos megint nem azt csináltuk. A felelősség az enyém, de így nagyon nehéz, ha nem akarunk hinni abban a szisztémában, amit nem én találtam ki, hanem nálam sokkal okosabb szakemberek. Mégis valami mást szeretnénk.
Szrecsko Szekulovics: – Büszke vagyok a csapatomra. Igazán nem nyújtottunk ezen az estén bravúros játékot, mégis meg tudtuk fordítani a meccset, és nyertünk. Az első félidőben aludtunk, nem volt ritmusunk. Nem olyan energiával játszottunk, mint az első pár mérkőzésen. A második félidőben fordítottunk és nagyon jól védekeztünk. Tizennégy pontot dobtak csak a kaposváriak.

Kaposvár–Szedeák 51–64 (16–15, 21–12, 7–17, 7–20)
Kaposvár, Kaposvár Aréna, 600 néző. Vezette: Cziffra Cs., Minár L., Nagy V.
Kaposvár: Curry 19/9, Krnjajski 4, Rivers 12/6, Hendlein 4, Jukic 9. Csere: Hock, Miliszavljevics 3/3, Sinovec, Baki, Révész. Vezetőedző: Fekete Ádám.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 6, Govens 6/3, Brown 8/3, Dzeletovics 22/12, Dickey 12. Csere: Keller 7/3, Mayer, Kerpel-Fronius B. 3, Olasz. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.

Borítókép: www.nso.hu

Előző sztori

Gyors gyirmóti gól döntött

Következő sztori

Szépen helytálltak a Szeged VE pólósai