/

Látványos programokat kínál a Vadaspark halloween alkalmából

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyüzemben készülnek a díszek és a tökök az október 31-i halloweeni rendezvényre, amely évek óta hagyományosan a Szegedi Vadaspark egyik legnépszerűbb programja. 

Borzongatós estével készülnek a rettegni vágyó látogatóknak. Lesz olyan útvonal, amelyet csak a legbátrabbaknak ajánlanak, de készülnek gyerekeknek szóló útvonallal is. A látványetetések sem maradhatnak el, és a tűzzsonglőrök is készülnek két látványos produkcióval.

Fontos változás, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a rendezvényen az arcmaszk használata a Vadaspark területén kötelező. Viszont a 14 éven aluli gyermekek, ha ötletesen kifestett, vagy valamilyen módon látványos maszkot viselnek a belépéskor, kedvezménnyel, 750 forintos áron mehetnek be. Javasolják, hogy a korai sötétedésre való tekintettel zseblámpát is hozzanak magukkal, de kérik, hogy mások és az állatok szemébe ne világítsanak.

A rendezvény 17.00-tól 21.00-ig tart.

A részletes program:

Állatbemutatók (“töltött halloween tökökkel”):
17.00 – rozsomákok látványetetése
18.00 – oroszlánetetés
19.00 – medveetetés

Az időjárástól függően vagy az elefántkifutóban, vagy az elefántház előtti teraszon:
18.30-tól és 19.30-tól – A Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat fellépése

Előző sztori

Meghosszabbított üzemidő és temetői buszjárat halottak napjára

Következő sztori

Megint egészségtelen a levegő Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek