Kaposváron folytatja a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Falco elleni, hosszabbításban elszenvedett vereséget követően ismét idegenben, ezúttal Kaposváron lép pályára a Naturtex-SZTE-Szedeák.

A Somogy megyei együttes a Szedeákhoz hasonlóan eddig három meccset játszott a szezonban: az első találkozón hosszabbítást követően maradt alul Kecskeméten, majd hazai környezetben legyőzte a Jászberényt, legutóbb pedig vereséget szenvedett a Körmend otthonában.

Fekete Ádám csapatában három olyan játékos is szerepel, akik korábban a Tisza-partiakat erősítették. A szegedi nevelésű Révész Ádám mellett Milos Miliszavjlevics és Morris Curry is már a somogyiaknál játszik az új szezonban.

Kerpel-Fronius Balázs, a szegediek játékosa a klub honlapjának elmondta, a felkészülés szempontjából előnyükre vált, hogy közelről ismerik az ellenfél néhány kosarasát.

– Mót és Milost ismerjük a Kaposvárból, belőlük könnyebb lesz felkészülni. A Kaposvár általában hazai pályán veszélyesebb, mint idegenben, és biztos vagyok benne, hogy jobban játszanak majd, mint vasárnap, viszont ha mi is úgy teljesítünk, mint legutóbb, akkor van esélyünk nyerni – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Kerpel-Fronius Balázs.

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést ITT lehet online követni.

Előző sztori

Mozgásra hív az egyházmegye

Következő sztori

Az egygyermekeseknek is érdemes csokkal ingatlant vásárolniuk